Inici | Mapa del web | Avís legal | Imprimir | Disseny web
 

Objectius específics


Atenció a les necessitats afectives:

Volem mantenir-los l'autoestima ja que no podem ignorar que cada persona té la seva educació, la seva cultura i el seu caràcter. És important comprendre i acceptar la dificil tasca de convivència entre les persones grans pels motius exposats. Hem d'intentar ensalçar les virtuts i no els defectes de cadascuna. Inculcar-los la il·lusió de viure plenament. Ensenyar-los que la vellesa forma part d'una nova etapa de la seva vida i que tots hem de passar per ella. Crear un clima de respecte entre elles.

Rebedor Facilitem la tolerància de forma que els residents puguin expressar, manifestar i comunicar els seus pensaments ideològics més profunds, sense que això signifiqui que es puguin sentir jutjats, ridiculitzats o incompresos.


Atenció Preventiva:

Detectar tots aquells quadres de malalties físiques o psíquiques produïts per causes tractables i potencialment reversibles, retardant així les pèrdues i potenciant aquelles àrees tant psíquiques com físiques que siguin posibles, per així minimitzar al màxim les pèrdues que comporta l'envelliment de la persona.


Atenció Social:

Cal que la seva estada a la nostra llar no sigui motiu perquè es vegin més apartades de la família o els amics. Tenim present que la residenta, encara que estigui acollida, necessita mantenir els lligams humans.

Residència Prudenci Miralles per a ancians
Trafalgar, 39, 5è | 08010 Barcelona
Telèfon: 93 268 18 67 | Fax: 93 268 43 56